Menu
Assign a 'primary' menu

Ce spun cei care au participat

ADRIANA LAKZADEHCustomer Center - E.ON

La inceput am fost rezervata, aveam cateva asteptari, dar nimic concret. In numai 3 zile am simtit emotii si experiente pe care nu le pot descrie in cuvinte. Am descoperit adevarata misiune a vietii mele care nu are nicio legatura cu tot ce imi imaginam pana acum!

ALICE LOVASZContabila - Asistex

M-a ajutat sa ma descopar, sa aflu lucruri noi despre mine sau uitate demult. Mi-am construit un vis, visul meu si am acumulat energia necesara ca sa mi-l urmez. O experienta de neuitat!

DANIELA BOROIANUProject Manager - IQuest

O experienta in urma careia te simti mai viu si mai constient de cine esti tu cu adevarat. Nu se poate exprima in cuvinte, doar experimenta.

ANDREEA ASTILEANConsultant - Vodafone

In 3 zile ai ocazia sa iti raspunzi la intrebarile tale legate de vocatie, de viata, de misiune. Exercitiile sunt foarte utile, usoare si practice.

ADINA CETERASTerapeut BOWEN

Am venit fara asteptari pentru ca sufletului meu ii lipsea ceva. Orice mi-as fi imaginat a depasit. Asa ca nu e ceva mai placut sau ceva mai util. Totul e o calatorie exact cum ai nevoie. Fiecare exercitiu e o treapta. Si urci.

RALUCA MOISIOwner - Engage

Daca vrei sa iti descoperi motivul, scopul pentru care te-ai nascut, e musai sa treci prin aceasta experienta. Nu se poate descrie in cuvinte pentru ca ce am experimentat poate fi pus doar in energie. E dincolo de cuvinte.

DIANA BOIANQA - Softvision

Este o experienta care iti da senzatia ca te aduni. Ba mai mult, te ajuta (iti creaza mediul proprice) sa iti iei partile pe care le-ai neglijat in ultimul timp, fiind in plin stres la job sau facultate si sa le regasesti in lucruri sau obiecte care iti vin brusc in minte (asa de nicaieri) sau ti le-a soptit o piatra dupa ce ai calcat pe ea. Mult prea fain cursul, foarte autentic. Merita!

BOGDAN CICEUStudent - UTCN

M-am redescoperit! Mi-am aflat atuurile, pasiunile si valorile. Acum stiu incotro sa ma indrept!

ALINA SERBANLora's Dream of White

Mi-am reconfirmat si intarit ceva ce stiam, ceva ce am acumulat ani de-a randul studiind, traind, experimentand, autocunoscandu-ma. Este o evadare din cotidian utila, intr-un colt de rai.

CARMEN DABICANOwner - Boudoir Studio

Experienta traita aici este unica si consider ca oricine vrea sa isi ia viata in maini si doreste sa faca ceva in viata are nevoie sa participe la un astfel de atelier.